News RSS

Promotia Black Friday se desfasoara in perioada 15.11.2022 - 2.12.2022 si este valabila pentru o selectie de articole. Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

Citește mai mult

 Strada Mioriței nr.16, Bacău Program: Luni - Vineri 09 - 20 Sâmbătă - Duminică 09 - 17  

Citește mai mult

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita aceste drepturi: Solicita datele stocate - Aceasta optiune presupune completarea unei cereri, dupa care operatorului site-ului va va contacta pentru a va transmite datele stocate Solicita stergerea datelor stocate - Acest drept, referit si ca dreptul de a fi uitat presupune stergea datelor dvs din toate sistemele magazinului online, acolo unde legea o permite În cazul în care nu reușiți să accesați link-urile, vă rugăm să ne solicitați formularele de...

Citește mai mult

Produsele comandate vor fi livrate în 1-2 zile lucrătoare. Livrarea se va efectua prin curier. Chiar și așa, acest timp standard de livrare nu este asigurat sau garantat. Coletele se transportă pe cale rutieră, astfel că există posibilitatea să se producă întârzieri provocate diverse blocaje în trafic.

Citește mai mult